Decizie fără precedent în Brazilia: Prostituatele au ieșit în stradă pentru că vor să fie vaccinate anti-COVID-19


Belo Horizonte, un oraş din sud-estul Braziliei, a fost zilele trecute martor al unor evenimente mai puțin obișnuite.


Potrivit jurnaliștilor de la Agerpres, care citează AFP, prostituatele au făcut o grevă simbolică și au organizat manifestaţii pentru a cere să fie incluse în grupurile de populaţie care trebuie vaccinate cu prioritate împotriva COVID-19!

„Suntem în prima linie, ţinem economia şi ne asumăm riscuri. Trebuie să fim vaccinate. Trebuie să facem parte din grupurile prioritare, pentru că intrăm în contact cu tot felul de persoane, riscându-ne viaţa”, au spus Cida Vieira, preşedinta Asociaţiei Prostituatelor din Minas Gerais, și Lucimara Costa, care a manifestat alături de ea pe una din străzile din centrul oraşului Belo Horizonte.

Potrivit celor două femei, peste 2.000 de prostituate sunt alături de ele, din cauza faptului că afacerile considerate ca nefiind esenţiale au fost închise la ordinul primăriei din Belo Horizonte, astfel că ele nu își mai pot primit clienții în hoteluri, cum o făceau de obicei.

foto: Agerpres

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Ruby: „Aș putea-o juca pe Oana Zavoranu”

  • Decizie fără precedent în Brazilia: Prostituatele au ieșit în stradă pentru că vor să fie vaccinate anti-COVID-19

related posts

Modifică setările cookies