Deena Abdulaziz, una dintre cele mai chic printese din lume. Ce o face atat de diferita de alte fete regale


Deena Abdulaziz Al-Saud este o printesa contemporana din Arabia Saudita. Cu toate acestea, spre deosebire de femeiele din tara sa, tanara nu poarta haine traditionale precum burqa sau hijab. Printesa detine propriul sau boutique de haine “ D’NA”, in RiyDh (Arabia Saudita).


Printesa se imbraca cu mult bun gust si are o infatisare care ar putea fi numita indrazneata: par scurt, rochii scurte, costume excentrice si silueta supla, infatisarea ei imbinand armonios frumusetea europeana si traditiile occidentale. 

Printesa detine in tara sa “D’NA”, loc in care si-a rezervat dreptul de a selecta clientela si in care doar persoanele invitate de printesa personal pot calca pragul magazinului. Colectiile pentru butic sunt selectate atent de printesa, care urmareste ca totul sa aiba mult bun gust si sa urmeze traditiile musulmane. 


Deena este prezenta la toate show-urile de moda si are multi prieteni din randul designerilor celebri. A trait o perioada in New York, iar acest lucru s-a resimtit si in stilul vestimentar.


A ales sa se tunda scurt in ciuda faptului ca femeile din Arabia Saudita pun mare pret pe parul lung si bogat, chiar daca acesta este ascuns. 

Nici in  ceea ce priveste silueta Deena nu se incadreaza in tiparul printesei din peisajul musulman, aceasta fiind inalta si slaba, cu o silueta atletica. 


Printesa este casatorita cu printul saudit  Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud, iar impreuna au trei copii: o fiica si fii gemeni. 

In ciudat unei vieti sociale agitate, aceasta prefera sa-si petreaca timpul liber acasa, alaturi de familie, reusind sa imbine armonios pasiune cu munca si cu viata de familie.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • Deena Abdulaziz, una dintre cele mai chic printese din lume. Ce o face atat de diferita de alte fete regale

related posts

Modifică setările cookies