Printesa cu par scurt care ii face concurenta lui Kate Middleton. Cum a aparut Deena Abdulaziz la Paris Fashion Week


Spre deosebire de femeile din tara sa, printesa Deena Abdulaziz din Arabia Saudita nu poarta haine traditionale precum burqa sau hijab. Este o fashionista convinsa si ii face concurenta lui Kate Middleton cand vine vorba de aparitiile publice.


Printesa se imbraca cu mult bun gust si are un look cel putin indraznet: par scurt, rochii mini, costume excentrice si silueta supla. Printesa detine in tara sa un brand de moda, "D’NA", unde si-a rezervat dreptul de a selecta clientela si in care doar persoanele invitate personal pot calca pragul magazinului. Colectiile pentru butic sunt selectate atent de printesa, care urmareste ca totul sa aiba mult bun gust si sa urmeze traditiile musulmane.

Printesa este casatorita cu printul saudit Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud, iar impreuna au trei copii: o fiica si fii gemeni. In ciudat unei vieti sociale agitate, aceasta prefera sa-si petreaca timpul liber acasa, alaturi de familie, reusind sa imbine armonios pasiune cu munca si cu viata personala.

Deena Abdulaziz are o multime de prieteni in lumea modei si e nelipsita de la Saptamanile Modei, unde nu poate trece neobservata. Imbracata excentric si cu atitudinea regala care o caracterizeaza, Printesa a fost surprinsa si in urma cu putin timp la o prezentare de moda din Paris.


  • Printesa cu par scurt care ii face concurenta lui Kate Middleton. Cum a aparut Deena Abdulaziz la Paris Fashion Week

related posts

Modifică setările cookies