Demi Moore a pus ochii pe unul dintre cei mai ravniti burlaci de la Hollywood. Pe cine vrea sa cucereasca fosta sotie a lui Ashton Kutcher


Cu toate ca se afla in mijlocul unui divort dureros care i-a adus o multime de neplaceri pana acum, actrita Demi Moore si-a gasit puterea de a merge mai departe si incearca deja sa isi puna la bataie farmecele personale pentru a-l cuceri pe unul dintre cei mai ravniti burlaci de la Hollywood.


Ranita inca de relatia stabila pe care au legat-o Ashton Kutcher si Mila Kunis, Demi Moore incearca sa isi gaseasca atat de ravnita consolare in bratele lui Leonardo DiCaprio, care a cucerit-o in urma cu 15 ani, cand au trait o scurta poveste de dragoste.

Potrivit CDL, divei nu ii pasa ca Leo este momentan intr-o relatie cu modelul Victotria’s Secret Erin Heatherton si scoate isi scoate artileria grea de farmece femeiesti pentru a-l cuceri pe starul din Titanic.

"Demi se simte singura si isi doreste foarte mult sa intre intr-o noua relatie. Dupa atatia ani, si-a dat seama ca inca simte ceva pentru Leonardo si vrea sa incerce sa lege din nou relatia cu el", a spus o sursa din anturajul vedetei pentru The National Enquierer.

Potrivit aceleiasi surse, in ultima vreme Demi petrece din ce in ce mai mult timp in New York, acolo unde DiCaprio filmeaza pentru un nou proiect.

"Visul ei este sa gaseasca un tanar plin de succes care sa o ajute sa isi recapete gloria de care s-a bucurat in perioada de aur a carierei ei. Leo o atrage inca foarte mult si s-au intalnit deja la o cafea", a incheiat sursa.

Tu ce crezi? Exista sansa ca Leonardo Di Caprio, care a avut numai iubite model in ultima vreme, sa ii acorde atentie mai "experimentatei" Demi Moore?

  • Demi Moore a pus ochii pe unul dintre cei mai ravniti burlaci de la Hollywood. Pe cine vrea sa cucereasca fosta sotie a lui Ashton Kutcher

related posts

Modifică setările cookies