Demi Moore, la prima aparitie publica dupa o perioada indelungata de absenta: look fresh, dar alegere vestimentara neinspirata


In ciuda faptului ca nu recunoaste ca si-a facut operatii estetice, Demi Moore, in varsta de 50 de ani, arata in continuare miraculos de tanara. Dupa o lunga pauza in care a preferat sa stea departe de lumea mondena, Demi a iesit din nou in public si pare intr-o conditie fizica excelenta.


Prezenta alaturi de Cher la un eveniment cinematografic din Los Angeles, Demi Moore a afisat un ten impecabil, cu surprinzator de putine riduri pentru o persoana de 50 de ani. In cazul ei, Botoxul face cu adevarat minuni! 

Actrita nu a fost insa tocmai inspirata in alegerea vestimentara facuta: a venit imbracata intr-o salopeta neagra, transparenta in partea de sus, cu lenjeria intima la vedere.

In ciuda faptului ca se vorbeste foarte des despre operatiile estetice ale lui Demi Moore, care ar fi costat peste 100.000 de dolari, actrita nu a recunoscut nici pana in ziua de azi ca si-ar fi facut ceva. Mai mult, in 2009, intr-un interviu pentru Marie Claire a negat vehement ca s-ar fi operat.

"Este total eronat! Nu mi-am facut nimic. Dar nu ii judec pe cei care au apelat la asa ceva. In ziua in care ma voi uita in oglinda si ma va apuca plansul, probabil ca nu voi mai fi atat de vehementa impotriva operatiilor. Deocamdata, prefer sa fiu o femeie frumoasa care isi arata varsta, decat sa fiu disperata sa arat de 30 de ani", spunea Demi.

In ciuda a ceea ce spune ea, trebuie sa recunoastem ca Demi nu arata nici pe departe ca o femeie de 50 de ani!

Pe de alta parte, Cher, prezenta si ea la eveniment, nu a negat niciodata ca s-a operat pentru a arata mai bine. Daca Demi nu arata de 50 de ani, Cher in niciun caz nu arata de ...66! Vedeta pare neafectata de trecerea timpului!

Cher a recunoscut ca si-a operat nasul, gura si sanii, insa in prezent prefera sa nu mai vorbeasca despre operatiile sale. "Daca vreau sa imi pun sanii la spate, nu e treaba nimanui decat a mea!", spune Cher.

  • Demi Moore, la prima aparitie publica dupa o perioada indelungata de absenta: look fresh, dar alegere vestimentara neinspirata

related posts

Modifică setările cookies