Demi Moore, suprinsa de paparazzi la iesirea unei clinici din Germania. Cum a ajuns actrita sa stea singura in Dusseldorf


Dupa ce s-a zvonit ca fetele ei i-au intors spatele din nou, Demi Moore a fost fotografiata ieri singura, in orasul german Dusseldorf.


Se pare ca vedeta se afla in orasul german pentru a participa la expozitia fotografului Andreas Gursky. Potrivit publicatiei germane "Die Welt", Demi sta la un hotel luxos din oras si a venit sa vada expozitia fotografului dupa ce a auzit despre el la targul de arta contemporana Art Basel din Miami.

De fapt, Demi a participat la Art Basel cu fostul iubit, Vito Schnabel, care se pare ca a parasit-o intre timp, motivand ca vedeta ii distrage atentia de la cariera lui.

Imbracata intr-un palton voluminos, ales pentru a-i masca silueta fragila, Demi a fost fotografiata de paparazzi iesind de la o clinica din Dusseldorf, ceea ce a alimentat zvonurile cum ca actrita nu ar fi tocmai ok pe plan fizic.

In pofida starii ingrijoratoare in care se afla vedeta, se pare ca cele trei fiice ale ei au decis din nou sa rupa legatura cu ea, motivand ca nu mai pot face fata comportamentului ei bizar, crizelor constante si petrecerilor la care mama lor merge non-stop in ultima vreme.

O sursa din anturajul familiei a declarat pentru "New York Daily news": "Fetele ar vrea ca Demi sa stea mai mult acasa si sa se comporte ca o mama. Ea s-a internat la reabilitare, ceea ce fetele si-au dorit de multa vreme, dar dupa ce a participat la Art Basel, a inceput sa petreaca si sa danseze pe mese din nou. "

Se pare ca cele trei fiice si-au sustinut mama initial, dupa divortul de Ashton Kutcher, dar au fost socate si foarte jenate sa afle ca Demi a inceput sa-si dea intalniri cu Vito, unul dintre amicii lui Rumer.

  • Demi Moore, suprinsa de paparazzi la iesirea unei clinici din Germania. Cum a ajuns actrita sa stea singura in Dusseldorf

related posts

Modifică setările cookies