Descoperirea uimitoare pe care a facut-o o mireasa la 26 de ani de la nunta ei. Ce a aflat a intristat-o profund


La fel ca oricare alta mireasa, dupa cea mai speciala zi din viata ei, Kim Jones si-a dus rochia la spalatorie si mai apoi a depozitat-o intr-un loc uitat al casei. Dupa 26 de ani de la nunta, fiica ei a vrut sa vada cum s-a imbracat mama ei.


Mare i-a fost insa surpriza lui Kim cand si-a dat seama ca rochia pe care a tinut-o atat de mult timp impachetata nu era cea pe care a purtat-o in ziua nuntii.

Te pregatesti de nunta? Alege-ti rochia perfecta inspirandu-te din stilul mireselor celebre

Femeia presupune ca nefericitul accident a avut loc imediat dupa nunta, cand mama ei a dus rochia la spalatorie si tot ea a recuperat-o. Din vitrina, tinuta parea aceeasi si nu a mai despachetat-o cand a ajuns acasa, sustine mama lui Kim, care regreta evenimentul.

Acum, la 26 de ani de la ziua nuntii, fiica lui Kim i-a cerut acesteia sa vada cum s-a imbracat la nunta si i-a fost alaturi mamei care a observat ca, desi seamana, tinuta nu e aceeasi. Tinuta originala nu avea maneci, ca cea pe care descoperit-o in podul casei.

"Sper ca rochia originala sa fie gasita pentru ca vreau sa o port in ziua nuntii mele. Sunt singura fata a familiei, iar acesta ar fi fost cel mai frumos dar pe care mi l-ar fi putut face mama in ziua casatoriei. A fost dezamagitor sa facem aceasta descoperire dupa 26 de ani de la nunta ei", a spus Emily, fiica lui Kim.

Top 6 obiceiuri proaste care se transmit de la mama la fiica

Femeia din Tennesse nu este prima careia i se intampla o astfel de neplacere, o alta dn Iowa sustinand ca a gasit o rochie de mireasa pe strada si ca o astepata pe posesoare sa vina sa o recupereze.

related posts

Modifică setările cookies