Despartire in showbiz! Actorii Michael Fassbender si Alicia Vikander nu mai formeaza un cuplu


Cand i-au vazut impreuna, toti au decretat ca Michael Fassbender si Alicia Vikander formeaza cuplul perfect. Din pacate pentru ei insa, cei doi nu au rezistat prea mult timp impreuna.


Publicatiile mondene de peste ocean scriu ca actorii Michael Fassbender si Alicia Vikander nu mai formeaza un cuplu, desi timp de noua luni i-au facut pe toti sa creada ca formeaza perechea perfecta. Cei doi s-au intalnit pe platourile de filmare ale peliculei "The Light Between Oceans" si de atunci au parut nedespartiti.

In urma cu numai cateva luni, in mai, ei au participat chiar impreuna la Grand Prix-ul din Monaco si au pozat fara retineri in fata fotografilor prezenti la eveniment. Frumoasa vedeta in varsta de 26 de ani nu a reusit sa-l cuminteasca insa pe acest Don Juan al Hollywood-ului, care are un trecut tumultuos cand vine vorba de relatiile cu partenerele de platou.

In trecut, Michael Fassbender a mai avut aventuri si legaturi amoroase cu vedete precum Zoe Kravitz, Nicole Beharie, Madalina Ghenea si Louise Hazel. El a marturisit insa ca e egoist cand vine vorba de femei si relatii si ca nu le poate dedica doamnelor si domnisoarelor din viata lui mai mult timp decat carierei.

"Cred ca cea mai lunga relatie a mea a fost de doi ani", a mai spus actorul care a cucerit-o pe steaua in devenire Alicia Vikander, pe care cinefilii o stiu din "Ex Machina", "The Man from U.N.C.L.E", "A royal affair" si care va aparea in "The Danish Girl".

  • Despartire in showbiz! Actorii Michael Fassbender si Alicia Vikander nu mai formeaza un cuplu

related posts

Modifică setările cookies