Dezvaluirea la care nu se astepta nimeni: "Toti credeau ca divortam, dar noi nici macar n-am fost casatoriti"


In urma cu numai cateva saptamani, se spunea ca dupa 5 ani de mariaj, un cuplu celebru din showbiz a decis sa se desparta. Adevarul despre relatia lor a iesit insa la iveala abia acum.


Gael Garcia Bernal, cunoscut publicului mai ales datorita rolului din "Amores Perros", si sotia lui, Dolores Fonzi, s-au despartit de curand.

Potrivit E!News, actorul, care a participat la Telluride Film Festival, a inceput sa le spuna tuturor ca nu mai e cu Dolores si ca isi petrece timpul calatorind din Mexic in Argentina, unde fosta sotie inca locuieste impreuna cu cei doi copii ai lor. Toate publicatiile de tip monden au inceput atunci sa scrie cum mariajul de 5 ani se destrama, nestiind insa informatia pe care actorul tocmai a dezvaluit-o.

Potrivit DailyMail, Gael a specificat ca el si Dolores nu s-au casatorit in 2009, asa cum au crezut toti, ci ca pur si simplu si-au luat un angajament informal de a forma un cuplu si a avea grija de copiii lor: "Toti credeau ca divortam, dar noi nici n-am fost casatoriti. Pur si simplu am facut copi. Sa devii parinte e un angajament mai mare decat acela de a te casatori, nu credeti?".

Starul industriei cinematografice mexicane a mai spus ca, pentru el si Dolores, important a fost sa-si ia angajamentul, sa isi asume responsabilitatea unul fata de celalalt si fata de copiii lor, nu legile guvernului sau ale religiei.

"Nu spun ca a fost o solutie perfecta, nu le recomand altora sa procedeze ca noi, dar mie mi-a placut enorm. Mai mult decat as fi crezut vreodata", a incheiat actorul.

  • Dezvaluirea la care nu se astepta nimeni: Toti credeau ca divortam, dar noi nici macar n-am fost casatoriti

related posts

Modifică setările cookies