"Diagnosticata cu cancer ovarian la 25 de ani". Dezvaluirea facuta de Colbie Smulders din "How I Met Your Mother"


Timp de 9 ani, Cobie Smulders a dat viata personajului Robin Scherbatsky, una dintre marile iubiri ale lui Ted Mosby. Discreta in privinta vietii ei personale, vedeta a facut in urma cu putin timp o dezvaluire care i-a luat prin surprindere pe fani.


"Am fost diagnosticata cu cancer ovarian la 25 de ani. Am avut tumori pe ambele ovare, iar boala se raspandise si pe ganglionii limfatici si tesuturile inconjuratoare", a marturisit ea intr-un interviu special acordat celor de la Women's Health Magazine.

Timp de doi ani de la primirea diagnosticului, actrita a fost supusa la diferite operatii pentru a se vindeca si, desi de cinci ani nu s-a mai confruntat cu probleme de sanatate, spune ca niciodata nu se va considera complet in siguranta.

De aceea, Cobie Smulders vrea sa initieze o miscare de constientizare asupra cancerului ovarian si sa le incurajeze pe femei sa mearga la control inainte de a fi prea tarziu. 

Vedeta din "How I Met Your Mother" a devenit mama si si-a continuat viata, iar acum se foloseste de celebritate pentru a schimba in bine viata admiratoarelor si nu numai.

In cel mai recent numar al Women's Health Magazine, pe langa dezvaluiri, Cobie a profitat de ocazie si a pozat topless, din dorinta de a arata ca este increzatoare in felul in care arata desi nu are dimenisuni de model. Vezi imaginile AICI.

related posts

Modifică setările cookies