Dialogul halucinant dintre două mămici pe Whatsapp care a stârnit comentarii intense pe internet. „Leșin”


Când s-a spus că grupurile de mămici de pe Whatsapp sunt dubioase... nu ați crezut. Noi zicem că mai tot ce se întâmplă între două mămici furioase e suspect, cum e și acest dialog halucinant pe Whatsapp. 


O mămică furioasă a reușit să o scoată din minți pe alta, după ce a abordat-o pe Whatsapp din cauza unei decizii „controversate” a celei din urmă. Prima mămică și-a arătat nemulțumirea după ce a doua mămică a decis să-și mute copiii la altă școală pentru că veneau acasă „mereu supărați, mușcați și bătuți”.

Argumentul nu a fost suficient pentru mămica furioasă, care i-a reproșat celeilalte că nu poate lua o astfel de decizie „fără să discuți și cu noi”, iar noi sunt celelalte mămici care au copii în clasa respectivă. De aici și până la un dialog exploziv nu a mai fost decât un pas. Răspunsul femei a pus gaz pe focul discuției, savurată de mii de oameni după ce aceasta a fost distribuită pe contul de Facebook Conversatii Fantastice.

Nu văd în ce fel vă privește pe voi că îmi transfer eu copiii în altă școală. Nu trebuie să dau raportul nimănui pentru ceea ce fac eu cu copiii mei”, a scris mămica numărul 2. Cum am zis, acum începe războiul, iar motivul este... da, e vorba de bani. Vezi în GALERIA FOTO de mai jos conversația dintre cele două și câți bani sunt în joc!

Internauții sunt în delir și consideră că, deși dialogul pare ireal, oglindește situația „din teren”.

Am citit cu atâta interes de zici că am copii la școala aia”; „Leșin”; „Deci, nu cred așa ceva!” - au fost câteva comentarii. Vezi conversația mai jos!

Fotografii: Facebook/Shutterstock

  • Dialogul halucinant dintre două mămici pe Whatsapp care a stârnit comentarii intense pe internet. „Leșin”

related posts

Modifică setările cookies