Don Juan la 68 de ani! Cantaretul care si-a inselat sotia de 6 ori face terapie pentru a scapa de dependenta de sex


Desi a fost inseala de 6 ori, sotia unui cunoscut cantaret spune ca isi respecta sotul foarte mult si vorbeste extrem de deschis despre mariajulor lor. Ozzy si Sharon Osbourne au o casnicie de peste 35 de ani, iar marturisirile lor sunt fabuloase.


Sharon Osbourne a facut dezvaluiri cu privire la viata ei personala si a marturisit pentru “The Telegraph” faptul ca a fost inselata de Ozzy de sase ori in ultimii ani :“Nu a fost vorba despre o singura femeie; au fost sase! A fost o adolescenta rusoaica, o maseuza din Anglia, maseuza noastra din Los Angeles si apoi bucatarul nostru”!

Desi are 68 de ani, conform spuselor lui Sharon “Ozzy avea femei in fiecare tara”. Se pare ca Ozzy nu a avut doar aventuri. Artistul s-a iubit timp de patru ani si cu o hairstylista, iar femeia spunea, in trecut, el a fost iubirea vietii ei.

Sharon a dezvaluit si cum a aflat ca este inselata: “Stateam pe canapea si ne uitam la televizor. Ozzy era pe alta canapea si mi-a trimis acest e-mail. L-am intrebat de ce mi-a trimis acest mesaj stupid si a negat. I-am luat telefonul si i-am aratat! Evident, era un mesaj pentru una dintre iubitele lui si mi l-a trimis mie din greseala”.

Cu toate acestea, cei doi au depasit problemele sentimentale, iar in luna iulie au sarbatorit 35 de ani de casnicie. Ba mai mult, Sharon a declarat: “avem o iubire mai profunda acum pentru ca il respect enorm. Ozzy a muncit mult pentru a deveni o persoana mai buna pentru familia lui”.

Sharon si Ozzy s-au casatorit in 1982 si au impreuna doi copii. In prezent, artistul face terapie pentru a scapa de dependenta de sex.

  • Don Juan la 68 de ani! Cantaretul care si-a inselat sotia de 6 ori face terapie pentru a scapa de dependenta de sex

related posts

Modifică setările cookies