Două surori, arestate la Kiev după ce au dansat lasciv printre mormintele soldaților căzuți la datorie


Două surori din Ucraina au fost arestate la Kiev chiar de Ziua Națională (24 august), fiindcă au dansat provocator într-un cimitir al eroilor. Cele două s-au filmat și au pus imaginile pe internet. Ce le-au spus polițiștilor când au fost reținute.


Cele două tinere, a căror identitate nu a fost dezvăluită, s-au filmat în ipostaze provocatoare, printre mormintele soldaților ucraineni căzuți la datorie. După gestul excentric, cele două au urcat filmulețul pe o rețea socială, unde gestul lor nesăbuit a fost sesizat de autorități. În doar o oră, poliția le-a dat de urmă și le-a reținut pentru declarații. 

 

Cele două surori riscă până la 5 ani de închisoare, pentru profanare de morminte”, au declarat oamenii legii, conform RT.com. Clipul original a fost șters de pe internet, însă mai este disponibil pe conturile de Telegram și YouTube @catars_is. Vezi VIDEO mai jos!

 

Veniseră la cimitir să danseze pentru tatăl lor

După ce și-au dat seama ce prostie au făcut, cele două surori au șters clipul de pe rețeaua socială și și-au cerut scuze. „Ne pare rău pentru acest gest, nu a fost corect să postăm pe rețelele sociale un astfel de filmuleț. Nu ne-am gândit că în felul acesta vom păta memoria eroilor nostri”, au spus fetele într-un alt clip, postat pe Instagram.

Cele două le-au declarat polițiștilor că de Ziua Ucrainei se duseseră la cimitir ca să danseze pentru tatăl lor, erou de război căzut la datorie la Izyum. 

Fotografii: @vl_lindemann/@catars_is

Vezi și VIDEO:

  • Două surori, arestate la Kiev după ce au dansat lasciv printre mormintele soldaților căzuți la datorie

related posts

Modifică setările cookies