Dovada ca varsta nu conteaza. Fergie, fotografii ametitoare pe internet. Cum arata corpul ei apropiat de perfectiune


A fost si este una dintre cele mai sexy vedete, iar faptul ca a nascut nu a facut decat sa o transforme in ceea ce ea insasi promoveaza in videoclipul sau: o veritabila MILF.


Desi recunoaste ca trupul sau arata asa in urma unor ore bune petrecute la sala de sport, ore pe care le descrie ca istovitoare, Fergie nu poate primi critici. Picioarele tonifiate si posteriorul perfect par chiar mai sexy decat atunci cand facea show alaturi de colegii de la The Black Eyed Peas.

In varsta de 41 de ani, Fergie nu se fereste deloc sa isi expuna atuurile, in special pe scena, dar si pe pagina sa de socializare. Iar ultima imagine demonstreaza ca nici nu este prea rusinoasa si ca fanilor le place asta pe masura.

 

????????

A post shared by Fergie (@fergie) on


 

thank u daddy @joshduhamel 4 the snow in cali! (somebody was super happy to have hot cocoa…)

A post shared by Fergie (@fergie) on


"Nu e nimic rau in a fi mama, dar a te si distra un pic in acelasi timp, a avea o cariera, a avea grija de tine insati si a flirta cate un pic din cand in cand. Sociatetea le spune mereu mamelor ce sa faca si ce sa nu faca, si e eliberator sa fortezi limitele pe care ti le impune societatea", povestea Fergie in trecut, referitor la clipul ei.
  • Dovada ca varsta nu conteaza. Fergie, fotografii ametitoare pe internet. Cum arata corpul ei apropiat de perfectiune

related posts

Modifică setările cookies