Drama in familia Christinei Milian. Sora cantaretei a nascut un baietel care i-a murit la cateva ore diferenta


Danielle Milian, sora cantaretei Christina Millian, a nascut in urma cu putin timp un baietel, al doilea copil cu actualul sot, Richard, si al treilea pe care il are.


Din nefericire insa, la numai cateva ore de la venirea pe lume, micutul Richie Bear a murit. Copilul suferea de omfalocel, o malformatie congenitala ce presupune un defect de inchidere a peretelui abdominal. Cu alte cuvinte, organele lui interne s-au dezvoltat in exteriorul regiunii ombilicale.

Desi Danielle stia inca din timpul sarcinii ca fatul avea aceasta problema, impreuna cu sotul a decis sa nu faca o intrerupere de sarcina, ci sa ii ofere celui mic sansa de a trai si a lupta pentru viata lui. Din pacate, bebelusul nu a rezistat si a pierdut sansa de 53% de a trai.

Trista, la scurt timp de la nastere, Danielle a postat pe Instagram o poza emotionanta, insotita de un mesaj sfasietor: "Am fost binecuvantata cu nasterea lui Richie Bear. Din pacate, azi-noapte a ocupat un loc alaturi de Dumnezeu si si-a luat la revedere de la noi. Apreciez din suflet rugaciunile si sprijinul tuturor. Mi-a atins inima si era perfect in toate felurile cu putinta".

  • Drama in familia Christinei Milian. Sora cantaretei a nascut un baietel care i-a murit la cateva ore diferenta

related posts

Modifică setările cookies