Drama prin care a trecut unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori. Ce a patit bebelusul imediat dupa nastere


Jimmy Kimmel a facut o confesiune care i-a inlacrimat pe fanii sai in timpul emisiunii pe care o tine seara de seara in direct. Cunoscutul prezentator a marturisit ca fiul sau, care s-a nascut in urma cu mai putin de doua saptamani, a suferit o operatie la scurt timp dupa nastere.


Kimmel, sotia sa si fiica lor de doi ani asteptau linistiti in salon la trei ore dupa nastere, cand una dintre asistente a auzit un murmur ciudat la inima noului nascut. "Parea ca este un baietel sanatos. Sotia mea se relaxa in pat, iar in timpul aceasta o asistenta medicala a observat un murmur ciudat la inima baietelului, care avea culoarea usor vinetie, ceea ce nu este normal", a povestit Kimmel.

"Medicii si-au dat seama ca nu primea suficient oxigen in sange. Au facut o radiografie si au vazut ca plamanii erau bine, ceea ce insemna ca inima nu era. E un lucru infiorator. Au descoperit ca Billy s-a nascut cu o boala de inima", ceea ce insemna ca avea o gaura in inima.


Kimmel a spus ca operatia a fost reusita, insa Billy va trebui sa fie supus unei noi interventii in urmatoarele luni si la inca una, non invaziva, cand va fi mai mare. 


  • Drama prin care a trecut unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori. Ce a patit bebelusul imediat dupa nastere

related posts

Modifică setările cookies