Drama unuia dintre cei mai indragiti membri din "Blue". Ce a patit si ce se va intampla cu el de-acum


La inceputul anilor 2000, piata muzicii internationale pop a fost luata cu asalt de o trupa masculina britanica fresh si talentata: Blue.


Lee, Duncan, Antony si Simon isi faceau loc atunci printre marile boy band-uri ca Backstreet Boys, N*Sync si Five si veneau, in plus, cu ceva nou: o colaborare senzationala cu marele Elton John pentru super hit-ul "Sorry seems to be the hardest word". Au urmat apoi single-uri no.1 peste single-uri no. 1 si, inevitabil, blestemul trupelor de succes, adica despartirea.

Constienti insa ca marele grup de fane care le urmareau toate miscarile sunt inca la fel de extaziate, baietii si-au facut marea revenire si au participat chiar ca invitati la "Vocea Romaniei", spre fecirea admiratoarelor din tara.

In spatele stralucirii insa, baietii duc vieti normale si se confrunta cu probleme de care se lovesc si oamenii obisnuiti. Afectati de criza economica si obisnuiti cu stilul de viata luxos, membrii au chiar dificulltati mai mari. Mai precis, Duncan a ajuns in faliment inainte de a pleca in noul turneu alaturi de Blue si este cautat de banci pentru a-si achita creditele.

In aceeasi situatie se afla si Antony, care a recunoscut ca dupa despartirea trupei din 2005, situatia lui financiara a devenit extrem de problematica, nefiind capabil sa-si achite datoriile si facturile la timp din lipsa de fonduri.

"Dupa succesul enorm alaturi de Blue, am crezut ca banii vor dura la nesfarsit, asa ca am pierdut controlul", au dezvaluit baietii, care au recunoscut ca este ingrozitor sa realizezi ca nu ai bani nici macar pentru a calatori cu transportul in comun.

Duncan este actualmente cautat de banci, el fiind nevoit sa isi achite datoriile dupa ce se intoarce din Bali, unde a sustinut un scurt recital. Apoi, va pleca in turneu alaturi de ceilalti colegi, toti membrii trupei sperand sa revina pe linia plutire atat din punct de vedere muzical, cat si financiar.

Ce parere ai despre situatia economica a lui Duncan si a colegilor de trupa? Ai ascultat si tu "Blue" in adolescenta? Crezi ca vor mai avea baietii acelasi succes de atunci?

  • Drama unuia dintre cei mai indragiti membri din Blue . Ce a patit si ce se va intampla cu el de-acum

related posts

Modifică setările cookies