Dulce Maria, ex-RBD, schimbare de look spectaculoasa. Cum arata acum artista mexicana


Transformata in idol pentru milioane de adolescente nu numai din tara ei natala, ci din intreaga lume, Dulce Maria a experimentat mult cu stilul ei. In timpul filmarilor penrtu "Rebelde" a apelat chiar la o schimbare drastica si s-a vopsit roscata.


S-a lansat in showbiz la o varsta frageda, dar a cunoscut adevaratul succes dupa ce a primit rolul Robertei in telenovela-fenomen "Rebelde" si a intrat in formatia RBD. De atunci, admiratorii ii urmaresc fiecare pas si vor sa fie la curent cu orice noutate din viata ei.

Incantata ca inca le trezeste interesul, Dulce Maria tine constant legatura cu fanii prin intermediul retelelor de socializare si posteaza destul de frecvent imagini din culisele proiectelor in care este implicata sau din intimitatea propriului camin.

Recent, Dulce Maria, care este deja o roscata consacrata din showbizul mexican, a apelat la o schimbare de look speciala. Mai exact, ea a intrat in grupul blondelor fatale si, la fel ca Maite, a ales sa-si deschida culoarea parului. Daca ar mai exista trupa RBD, ea nu ar mai fi formata acum dintr-o blonda, o bruneta si o roscata, ci de trei blonde.

Daca o prinde sau nu pe Dulce acest look, ramane sa ne spui tu in sectiunea de comentarii sau pe Facebook. Noi credeam ca ii sta bine si ca ar fi chiar interesanta o reuniune Rebelde, cu fostii componenti si actualele lor identitati artistice.

 

Buen viernes ! Celebremos la vida! Y a dar gracias por todas las bendiciones ????????❤️????

A photo posted by Dulce Maria (@dulcemaria) on

  • Dulce Maria, ex-RBD, schimbare de look spectaculoasa. Cum arata acum artista mexicana

related posts

Modifică setările cookies