Tinea adolescentii cu ochii lipiti de televizor, in "RBD". Cum arata Dulce Maria, la 10 ani de la incheierea filmarilor


A fost idolul a milioane de adolescenti, alaturi de colegii sai din trupa Rebelde. Grupul de tineri haiosi si plini de viata au jucat in cel mai iubit serial urmarit de tinerii din Romania, iar fanii inca ii urmaresc pe acestia pe retelele de socializare.


Daca in timpul filmarilor toata lumea o oserbva imediat, dupa parul rosu ca focu, acum Dulce Maria si-a schimbat look-ul intr-unul mult mai natural si si-a facut doar cateva suvite blonde, pe parul saten.

Incantata de fanii sai, Dulce Maria tine constant legatura cu ei prin intermediul retelelor de socializare si posteaza destul de frecvent imagini din culisele proiectelor in care este implicata sau din intimitatea propriului camin. In plus, isi continua cariera in muzica, o multime de tineri inca ascultandu-i cantecele.

 

Ayer cantando #NoSeLlorar ???????????????????????????? ???????? en el evento #BMB en el #AuditorioNacional

A photo posted by Dulce Maria (@dulcemaria) on


Frumoasa actrita in varsta de 30 de ani nu isi arata deloc varsta, iar ultimele imagini facute de fotografi nu o arata nici cu o zi mai in varsta decat atunci cand aparea pe ecranele tinerilor de pretutindeni. Poate doar vestimentatia mult mai serioasa este cu adevarat schimbata.


Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • Tinea adolescentii cu ochii lipiti de televizor, in RBD . Cum arata Dulce Maria, la 10 ani de la incheierea filmarilor

related posts

Modifică setările cookies