Dupa ce a slabit aproape 40 de kilograme, Jennifer Hudson este de nerecunoscut. Cum a reusit aceasta performanta


Datorita noului look, Jennifer Hudson poate trece usor pe langa oricine fara sa fie recunoscuta. Dupa o slabire dramatica, vedeta are un corp de invidiat.


Jennifer Hudson intruneste toate motivele pentru a fi invidiata de orice femeie. Este actrita, cantareata, a castigat un Oscar si mai nou, a slabit aproape 40 de kilograme, iar noua ei infatisare este absolut spectaculoasa.

Inscrisa intr-un program strict de slabire si tonifiere, Jennifer nu s-a lasat prada niciunei tentatii culinare si desi nu i-a fost deloc usor, a reusit sa-si duca la bun sfarsit planul de a-si recapata silueta pe care o avea inaintea nasterii, ba mai mult a obtinut un rezultat si mai bun.

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO

Potrivit huffingtonpost.com, actrita a slabit aproape 40 de kilograme, are o stare de spirit excelenta si este de nerecunoscut. "Experienta mea alaturi de echipa cu care am muncit pentru a obtine acest rezultat mi-a schimbat cu adevarat viata. Sunt recunoscatoare pentru tot ce a insemnat acest program.", a declarat Jennifer.

Intrebata de ce a luat decizia de a slabi atat de mult, vedeta a raspuns cu sinceritate. "Nu puteam sa cred ca aia eram eu. Pur si simplu imi doream corpul inapoi. Iar acum, privesc in urma si vad ce am reusit sa fac, ce diferente mari sunt intre cea de acum si cea de atunci.", a completat actrita. 

  • Dupa ce a slabit aproape 40 de kilograme, Jennifer Hudson este de nerecunoscut. Cum a reusit aceasta performanta

related posts

Modifică setările cookies