Dupa luni de zile de indoieli, s-a confirmat! Cei doi nu mai formeaza un cuplu


Luni de zile s-au zvonit tot felul de lucruri despre cei doi: ba erau, ba nu mai erau impreuna. Ba erau surprinsi de paparazzi in ipostaze intime, ba nu. Intr-un sfarsit, s-a confirmat insa ca nu mai formeaza un cuplu.


Potrivit DailyMail, Kristen Stewart si Robert Pattinson nu mai formeaza, oficial, un cuplu. Jurnalistii englezi scriu ca cei doi incearca sa-si inece dezamagirea in munca, motiv pentru care ambii lucreaza de zor la cele mai recente proiecte.

De altfel, in cel mai recent interviu acordat de actrita pentru numarul din martie al revistei "Marie Claire", Kristen n-a vorbit despre viata ei sentimentala din prezent, dar a impartasit despre cateva concluzii pe care le-a tras pe baza experientei ei amoroase.

CITESTE SI: Dieta Dukan - slabeste sanatos cu regimul alimentar al vedetelor de la Hollywood. Prima faza: Faza de atac 

Desi a fost zgarcita in declaratii, Kristen a marturisit ca a descoperit ca dragostea e ceva ce nu poate fi controlat. "Nu stii de cine te vei indragosti", a spus ea. "Nu poti controla acest lucru".

De alta parte, Robert a ales sa fie discret si sa nu mai comenteze poate cel mai umilitor eveniment din viata sa de pana acum: momentul in care presa a publicat imagini in care Kristen Stewart se saruta cu regizorul Rupert Sanders, chiar daca cei doi inca formau un cuplu, iar barbatul era insurat.

CITESTE SI: Cupa menstruala - cum o folosesti si cat de practica este 

  • Dupa luni de zile de indoieli, s-a confirmat! Cei doi nu mai formeaza un cuplu

related posts

Modifică setările cookies