E blonda in adevaratul sens al cuvantului. Cum a reusit aceasta vedeta sa isi scape copilul din carucior in plina strada


Peaches Geldof a devenit model si prezentator TV in Marea Britanie dupa ce a pozat pentru coperta revistei Elle si a fost protagonista propriului documentar. In varsta de 23 de ani, vedeta nu reuseste sa se tina departe de situatiile penibile.


Peaches a devenit mamica in urma cu patru luni si se pare ca nu si-a intrat inca in rol. Aflata la plimbare cu fiul ei, Astala, tanara s-a aratat mai preocupata de telefonul mobil decat de propriul bebelus.

Dezvoltarea fatului in burtica mamei. Cum arata fata unui bebelusul in a treia luna de sarcina

Astfel, in timp ce purta o conversatie intensa, ea nu a mai fost atenta la denivelarile de pe trotuar si a observat prea tarziu cum caruciorul micutului ei se prabuseste.

In urma acestui accident cel mic a cazut, la randul lui, pe strada. Din fericire bebelusul nu a patit nimic. Speriata si totodata suparata nevoie mare, Peaches a declarat: “Este incredibil! Primarul Londrei trebuie sa faca ceva in privinta trotuarelor din orasul nostru”.

Ce parere ai? Cine e de vina in aceasta situatie, primarul sau Peaches care se comorta ca o mama neglijenta?

Foto: The Sun

  • E blonda in adevaratul sens al cuvantului. Cum a reusit aceasta vedeta sa isi scape copilul din carucior in plina strada

related posts

Modifică setările cookies