Demi Lovato, o noua schimbare de look. Cum arata cantareata dupa ce s-a vopsit blonda


Demi Lovato si-a luat prin surprindere fanii din Mexic. Cantareata a aparut in fata miilor de admiratori cu parul lung si blond, impesionand in mod pozitiv cu noul sau look.


Noua culoare o prinde de minune pe cantareata, care a mai fost blonda si in trecut. Fanii au apreciat nu numai culoarea parului, ci si outfitul ei sexy. Demi Lovato a purtat un body negru, model plasa de la talie in sus.

Cantareata isi expune cu madrie formele voluptoase, dupa ce ani de zile s-a luptat cu tulburarile alimentare. Demi s-a desparit anul acesta de Wilmer Valedrrama, dupa o relatie de 3 ani si a anuntat de curand pe Facebook ca in 2017 are de gand sa ia o pauza de la cariera muzicala. Tanara in varsta de 24 de ani ar vrea sa se dedice activitatilor in scopuri caritabile.

De-a lungul timpului, Demi Lovato a invatat sa isi accepte corpul asa cum e. Dupa ani de zile de lupta cu bulimia si depresia, acum isi iubeste rotunjmile si nu mai este intr-o lupta continua cu cantarul. Este constienta ca trupul ei nu este de supermodel, dar lucrul asta nu o mai supara. Indiferent de ceea ce se prezinta in societatea de astazi... Nu trebuie sa ai o talie minuscula pentru a fi frumoasa. Este posibil si important sa-ti iubesti corpul asa cum este. Nu te antrena sa fii slaba, ci pentru a fi '#badass'", spunea Demi Lovato pe Instagram.

Vedeta sustine ca in ultimii ani a urmat un "plan de alimentatie", deoarece procesul ei de recuperare presupunea sa predea controlul auspra mancarii altei persoane, pentru ca ea sa se poata concentra asupra recuperarii psihice. E drept, in cele mai recente imagini, vedeta pare sa mai fi luat cateva kilograme in plus, insa cu siguranta nu va mai considera acest lucru o tragedie.

  • Demi Lovato, o noua schimbare de look. Cum arata cantareata dupa ce s-a vopsit blonda

related posts

Modifică setările cookies