Mama lui Demi Lovato a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea supradozei:"Nu arăta deloc bine și nu putea vorbi!" 


La sfârștul lunii iulie, fanii lui Demi Lovato de pretutindeni aflau cu stuopare că artista a luat o supradoză și a fost dusă inconștientă la spital.


O săptămâna mai târziu, cântăreața  îi liniștae pe fani cu detalii despre starea ei de sănătate.  Acum, la aproape 2 luni de la  incident,  mama artistei a făcut publice amintirile acelei nopți îngrozitoare, când a aflat că fiica ei e la un pas de moarte. 

"Este încă destul de dificil să vorbesc despre asta", a declarat Dianna De la Garza pentru Newsmax TV într-un interviu exclusiv. "Încep să tresat puțin când îmi amintesc ce s-a întâmplat în acea zi".

"De fapt, mă uitam la telefonul meu și  au început să vină mesaje după mesje- și m-am gândit" Ce se întâmplă? ",  și-a amintit Dianna. "Și cineva mi-a spus:" Tocmai am văzut pe TMZ, îmi pare atât de rău. Spune-mi că nu este adevărat. Nu știam la ce mă uitam. Înainte să pot da pe TMZ pentru a vedea ce au transmis, am primit un telefon de la asistentul lui Demi la acel moment, [Kelsey Kershner]. Am răspuns la telefon, iar Kelsey a început săp se precipite,  ca și cum ar fi trecut în mod evident prin ceva teribil. Am spus, "Kelsey, spune-mi ce se întâmplă", iar următoarele cuvinte care au ieșit din gura ei sunt doar cuvinte care sunt atât de greu de auzit ca părinte. Ea a spus, "Demi supradozată", am fost în șoc. Nu știam ce să spun. A fost ceva ce nu m-am așteptat niciodată să aud ca părinte. "


 

For you, @krystinagrantray !!

O postare distribuită de Dianna De La Garza (@diannadelagarza) pe


Groaza a atins un nou nivel  maxim când Kelsey a spus că, deși Demi era conștientă, nu vorbea. "Știam că în acest moment, sunt probleme mari", a spus ea.

Când a ajuns la spital, Dianna era îngrijorată de starea fiicei ei. "Nu arăta deloc deloc bine", a spus ea. "Dar i-am spus: "Demi, sunt aici. Te iubesc.' Și în acel moment mi-a spus înapoi: "Te iubesc și  eu". "

"Din acel moment, nu mi-am permis niciodată să cred că lucrurile nu vor fi în regulă", a continuat ea.

"Simt că motivul pentru care trăiește astăzi este din cauza a milioane de rugăciuni care s-au spus în acea zi pentru ea. Nu cred că ar mai fi aici dacă nu ar fi fost acele rugăciuni și pentru medicii buni de la  Spitalul Cedars-Sinai. Ei au fost cei mai buni."

Potrivit Diannei, recuperarea lui Demi merge bine. "Ea e fericită. E sănătoasă. Primește ajutorul de care are nevoie.", a mărturisit femeia.


 

  • Mama lui Demi Lovato a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea supradozei: Nu arăta deloc bine și nu putea vorbi!  

related posts

Modifică setările cookies