Wilmer Valderrama, prima apariție pe covorul roșu, după ce fosta sa iubită Demi Lovato a fost spitalizată


Wilmer Valderrama a participat la un eveniment caritabil, în Los Angeles și toată lumea a fost cu ochii pe el. 


Valderrama a susținut-o necondiționat pe Demi Lovato pe perioada incredibil de grea prin care a trecut vedeta. Wilmer a vegheat lână patul lui Demi Lovato mai multe zile la rând, după ce vedeta a fost internată în stare gravă. Practic, n-a fost zi în care actorul să nu fie prezent la Spitalul din Cedars-Sinai, unde Demi a ajuns după supradoză. 


Demi Lovato și Wilmer Valderrama au fost împreună 7 ani și toată lumea se aștepta să se căsătorească. S-au despărțit, însă, în 2016, dar au rămas prieteni foarte buni. 


Citește și : Suferă de tulburare bipolară și depresie și a vrut să se sinucidă pentru prima dată la doar 7 ani. Descoperă vedeta

 

"Am inceput să ieșim împreună când aveam 18 ani. Imediat dupa asta am mers la dezintoxicare. Oamenii îi spuneau să mă părăsească, dar nu a facut-o. Singurele dăți în care ne-am separat au fost atunci când eu recidivam, fie ca era vorba despre droguri sau despre acțiuni de rebeliune ale mele impotriva tuturor, nu doar a lui", a mărturisit artista în trecut. 


"Demi vrea să se recupereze. Vrea să fie ajutată. Știe că este nevoie de răbdare și de foarte multă muncă pentru a fi sănătoasă, dar asta este ceea ce-și dorește!", a declarat un prieten de-al cântăreței pentru revista People

 

  • Wilmer Valderrama, prima apariție pe covorul roșu, după ce fosta sa iubită Demi Lovato a fost spitalizată

related posts

Modifică setările cookies