Ea este celebra, iar surorile i-au calcat pe urme. Cum arata Dianna de la Garza, mama lui Demi Lovato


Demi Lovato poate spune ca a experimentat cat altii intr-o viata, iar partasa la tot traseul sau spre celebritate i-a fost chiar mama. O prezenta discreta in presa internationala, femeia care a reusit sa le incline pe toate cele 3 fiice ale sale spre succes are ea insasi o poveste plina de controverse.


Dianna de la Garza, in varsta de 55 de ani, a decis sa isi scrie memoriile legate despre dificultatile prin care familia sa a trecut, iar fiicele sale sunt mandre de curajul de care de dovada. Iar povestile nu sunt putine, daca tinem cont ca despre Demi se stie ca a inceput sa aiba tendinte sinucigase inca de la 9 ani, iar surorile sale i-au calcat pe urme.

Dallas Lovato are 28 de ani si este actrita, insa nu are o cariera la fel de infloritoare precum cea a surorii sale, in timp ce Madison De La Garza este deja un nume cunoscut in lumea showbiz-ului, datorita rolului interpretat in Desperate Housewives, cel al Juanitei Solis.

 

Demi, Me & Mommy 

A post shared by Dallas  (@dallaslovato) on


Insasi mama vedeti povesteste, in cartea sa, ca s-a luptat cu tulburari alimentare grave, cu depresii si dependenta de medicamente si antidepresive.

,,Sunt atat de mandra de mama pentru ca a reusit sa faca ceea ce si-a dorit intotdeauna, sa isi spuna povestea. Este o inspiratie si o femeie puternica. Este eroina mea", a povestit Demi, conform Daily Mail.

Dianna de la Garza a fost majoreta, iar asta ar fi facut-o sa se confrunte mereu cu nemultumiri legate de aspectul sau fizic si de greutatea corporala. Casatoria cu tatal lui Demi a fost bazata pe droguri si abuzuri, dar si pe dorinta puternica de a-l schimba pe barbat intr-unul mai bun, scrie Dianna in cartea lansata de curand.

Femeia mai poveste ca a pierdut controlul asupra fiicei sale cele mari in momentul in care aceasta a inceput sa joace in ,,Camp Rock": ,,Setam alarma la ora 2 noapte si daca nu era acasa, o sunam pana intra pe usa. Ce ii poti spune copilului tau, atunci cand el este cel care plateste cele mai multe facturi?"

Cartea Diannei se numeste ,,Falling with Wings. A mother story" (Cazand cu aripi. Povestea unei mame), iar cele trei fiice ale ei sunt incantate atat de idee, cat si de faptul ca mama lor pare, in sfarsit, cu adevarat fericita.

 

It's OFFICIAL!!! #fallingwithwings #march6th2018 #preordernow

A post shared by Dianna De La Garza (@diannadelagarza) on

  • Ea este celebra, iar surorile i-au calcat pe urme. Cum arata Dianna de la Garza, mama lui Demi Lovato

related posts

Modifică setările cookies