Suferă de tulburare bipolară și depresie și a vrut să se sinucidă pentru prima dată la doar 7 ani. Descoperă vedeta


Demi Lovato, care suferă de tulburare bipolară, depresie și, în trecut, a fost bulimică, a făcut noi mărturisiri șocante în cadrul unui interviu. Vedeta a spus că în copilărie era fermecată de moarte.


Demi Lovata își surprinde din nou fanii. Artista a dezvăluit: “prima dată când am vrut să mă sinucid aveam șapte ani. Eram fermecată de moarte. La acea vârstă simțeam că, dacă mi-aș fi luat viața, suferința va dispărea”. Vedeta a început să aibă asemenea gânduri negre în urma bullying-ului. 

#SimplyComplicated

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on


Nici adolescența ei nu a fost mai ușoară, iar depresia s-a accentuat. Demi a mărturisit că mama ei se temea că își va lua viața în orice moment: “îi era teamă să vină să mă trezească dimineață. Nu știa dacă o să mă mai găsească în viață sau nu”.

Vedetă, care a fost internată la dezintoxicare în uma cu șase ani, pentru a scapă de dependență de droguri și alcool, a mai spus că cel mai greu a fost să scape de bulimie: “Mâncarea este dependență mea cea mai mare. Tulburările mele alimentarea au început de la o vârstă fragedă și încă mă mai confront cu ele zi de zi”.După ce a avut o relație de șase ani cu Wilmer Valderrama, Demi a mai avut două scurte relațîi, iar acum este singură. Artista a mai declarat că nu a mai iubit pe nimeni altcineva așa cum l-a iubit pe actor și că încă mai are sentimente pentru el.

related posts

Modifică setările cookies