E cel mai ravnit burlac din Spania! Cum arata Marta, iubita lui Pablo Alboran


S-a nascut in Malaga si la doar 24 de ani este unul dintre cei mai cunoscuti cantareti spanioli. Ravnit de femei din intreaga lume insa, Pablo i-a daruit inima lui unei singure femei.


Este discret cand vine vorba despre viata personala si prefera sa apara in presa doar atunci cand are o noua reusita in plan profesional. Paparazzii nu l-au iertat insa si l-au urmarit pana cand au identificat-o pe femeia care i-a furat inima.

Revista HOLA este prima si singura care a reusit sa surpinda imagini cu Marta, iubita lui Pablo Alboran. Au aflat chiar despre ea ca este originara tot din Malaga si ca a fost jumatatea acestuia si in perioada adolescentei.

Cu sprancenele groase, parul valvoi si cateva kilograme extra. Vezi ce imagini cu Shakira ar trebui sterse definitiv de pe internet

La un moment dat, cei doi s-au despartit, dar si-au dat seama ca nu pot trai unul fara celalt, iar de mai bine de un an formeaza un cuplu stabil si fericit.

Pablo ALboran este cantaretul revelatie al anului 2011, cand a luat cu aslat topurile din Spania si tarile latino-americane. Cea mai cunoscuta piesa a lui este "Solamente tu", single care i-a adus un record national, fiind piesa care i-a adus albumul pe prima pozitie a topurilor in prima saptamana de la lansare.

VEZI IMAGINILE CU FEMEIA AICI.

related posts

Modifică setările cookies