E din ce in ce mai greu de recunoscut. Cum arata Melissa McCarthy, fosta grasuta de la Hollywood, de cand a slabit


Arata ca in poza de mai jos si era criticata pentru greutatea ei. Mai nou, Melissa a slabit enorm si pare o cu totul alta persoana.


Considerata una dintre cele mai talentate actrite de comedie de la Hollywood, Melissa McCarthy a impresionat pe toata lumea cu noua ei silueta, vizibil mai subtire. In urma cu putin timp, ea a participat la un antrenament de fotbal australian si s-a transformat intr-un magnet pentru angajatii publicatiilor mondene cand a pasit pe teren imbracata in skinny jeans.

Cu zambetul pe buze, ea a glumit cu sportivii din Melbourne si l-a avut pe sotul ei in permanenta aproape, ceea ce a incurajat-o sa dea cateva pase si sa alerge putin.

In ultimul an, Melissa a slabit peste 23 de kilograme, desi a sustinut intotdeauna ca nu este obsedata de diete, ci ca isi doreste sa duca un stil de viata sanatos. Actrita a inteles ca avea mari probleme din cauza kilogramelor suplimentare, asa ca a decis sa ia atitudine si sa adopte un nou regim alimentar.

"Am slabit peste 23 de kg datorita unei diete bogate in proteine si a absentei carbohidratilor, dar si cu ajutorul familiei", a declarat actrita care si-a propus sa lupta impotriva standardelor de frumusete de la Hollywood si sa promoveze si alte tipuri de siluete pe marile ecrane.

Iata cat de bine a aratat Melissa la cele mai recente aparitii publice:


  • E din ce in ce mai greu de recunoscut. Cum arata Melissa McCarthy, fosta grasuta de la Hollywood, de cand a slabit

related posts

Modifică setările cookies