Transformarea extraordinara pe care a suferit-o Melissa McCarthy. Cat de mult a slabit si cum arata acum


Melissa McCarthy a participat la emisiunea lui Jimmy Kimmel, ocazie cu care le-a aratat admiratorilor cat de mult a slabit si in ce forma extraordinara se afla.


Imbracata intr-o pereche de jeani skinny, o bluza si un pulover din colectia Melissa McCarthy, actrita de 45 de ani a impresionat cu transformarea pe care a suferit-o in ultimele luni, slabirea fiind cu adevarat impresionanta. 

"Am slabit peste 20 de kg datorita unei diete bogata in proteine si a absentei carbohidratilor, dar si cu ajutorul familiei", a declarat actrita care si-a propus sa lupta impotriva standardelor de frumusete de la Hollywood si sa promoveze si alte tipuri de siluete pe mariel ecrane.

"Melissa stie ca fanii o iubesc asa cum este, deci nu este obsedata de diete. Doar isi doreste sa se simta bine. A realizat ca va avea probleme mari de sanatate si isi doreste sa reprezinte un bun exemplu pentru copii", a explicat o sursa pentru Star.

Melissa McCarthy este casatorita cu actorul Ben Falcone din 2005, acestia avand impreuna doua fete, pe Georgette (cinci ani) si pe Vivian (opt ani).

  • Transformarea extraordinara pe care a suferit-o Melissa McCarthy. Cat de mult a slabit si cum arata acum

related posts

Modifică setările cookies