E rochie sau salopeta? Vezi tinuta interesanta si bizara aleasa de Giulia pentru premiile Media Music Awards


Gala de decernare a premiilor pentru cei mai de succes artisti romani a fost un podium de moda pentru prezentele feminine care au raspuns afirmativ invitatiei la eveniment.


Piata Mare a Sibiului a gazduit aseara cel mai mare eveniment de decernare a premiilor pentru cei mai in voga artisti ai momentului din Romania, nominalizare realizata pe baza rapoartelor intocmite de Media Forest, institutia care monitorizeaza canalele media din Romania. Artistii premiati au fost cei care au beneficiat in ultimul an de cele mai multe difuzari radio-TV si vizualizari pe internet.

Evenimentul a fost condimentat cu aparitiile extravagante ale vedetelor asteptate pe covorul verde, care au incins atmosfera prin prestatiile de pe scena, dar si prin tinutele alese pentru editia din acest an.

Printre artistii care au atras atentia in mod deosebit s-a numarat si Giulia, care a purtat un outfit indraznet, care i-a evidentiat formele de invidiat si nu i-a tradat statutul de mamica. Cantareata a ales pentru acest eveniment o salopeta alba, creatie Female, decupata si transparenta, care i-a lasat la vedere lenjeria intima.

Look-ul vedetei a fost completat de un colier masiv Laura8, dar si de coafura excentrica si machiajul strident.

Celebra cantareata, care este inclusa adesea la rubrica "bine imbracate", este tot mai admirata pentru outfit-urile ei originale si interesante si pare sa se bucure din plin de aceste aprecieri.

  • E rochie sau salopeta? Vezi tinuta interesanta si bizara aleasa de Giulia pentru premiile Media Music Awards

related posts

Modifică setările cookies