Vj Oana a fost pacalita de „Marius Moga”, dar Giulia a scapat de farse EXCLUSIV!


Vj Oana de la MTV si cantareata Giulia Anghelescu au simtit pe pielea lor insemnatatea zilei de 1 aprilie. Daca Oana a picat in plasa si s-a dus la o intalnire cu un fals Marius Moga, Giulia a fost ceva mai vigilenta si a scapat de farsele prietenilor. Cantareata le-a intors-o insa cu aceeasi moneda si a profitat de orice situatie pentru a face glume pe seama lor.


„Eram prin clasa a 7-a si eram foarte mandra de aptitudinile mele vocale, imi innebuneam familia si colegii de scoala si stateam cu orele in studioul unor prieteni. Intr-o zi, am primit un telefon de la "Moga", care se presupunea ca intrase in posesia unui demo de-al meu si tinea mortis sa ne vedem. Nu numai ca am ajuns la locatie si nu era niciun Moga, niciun studio, dar m-am trezit cu toti prietenii acolo, iar toata farsa s-a transformat, automat intr-o petrecere surpriza de 1 Aprile. Cat despre cantat, n-am exclus varianta asta total...ramane de vazut!’, a povestit VJ Oana.

Giulia nu a trecut prin emotiile „pacalitului”, insa a avut grija ca prietenii ei sa cada in plasa. „Pana in acest momeent nu a reusit nimeni sa-mi faca vreo farsa de 1 aprilie, dar nici nu asteeept :) Eu in schimb am facut. Acum 2 ani am pacalit pe cineva ca m-am tuns scurt. Mi-am pus o peruca si m-a crezut. :)”, a declarat Giulia pentru www.perfecte.ro

related posts

Modifică setările cookies