Ea este femeia care se apropie de perfectiune. Cum arata tanara cu picioare "interminabile" si abdomen de fier


Are 21 de ani si o frumusete uimitoare. De la suvitele de par pana la varful picioarelor, poate fi considerata unul dintre cele mai atractive modele de la ora actuala. Romee Strijd, una dintre imaginile Victoria's Secret, straluceste chiar si atunci cand iese pe strada imbracata banal.


A primit mult ravnitele "aripioare" in 2015, dar de atunci a inceput sa devina din ce in ce mai celebra. Frumoasa de origine olandeza are trasaturi de papusa, in adevaratul sens al cuvantului: ochi albastri, buze roz, parul blond, nas perfect.

In plus, are un abdomen care l-as face gelos si pe Superman. Ultima sa aparitie vanata de fotografi, a avut loc pe strazile din New York. 

Imbracata in colanti si un top simplu, negru, Romee a aratat ca scoasa din cutie si le-a zambit cu nonsalanta fotografilor care nu au ezitat sa o fotografieze din toate unghiurile. Romee si-a tinut o camasa in carouri legata la brau si a incaltat o pereche de cizme lungi, din piele, cu tocuri cui.

Se pare ca Romee se indrepta spre o repetitie Victoria's Secret, tanara aparand intial necoafata, iar la plecare iesind din cladire cu parul aranjat in bucle si purtand una dintre gentile Victoria. Diferentele dintre aparitia sa naturala si cea de dupa ce a intrat pe mainile stilistilor a fost insesizabila, iar asta doar pentru ca blonda a aratat la fel de bine in ambele feluri.

Vezi imagini in GALERIA FOTO


  • Ea este femeia care se apropie de perfectiune. Cum arata tanara cu picioare interminabile si abdomen de fier

related posts

Modifică setările cookies