Ea este femeia de peste 50 de ani cu cel mai sexy corp. Cum arata cea care a detronat-o pe Halle Berry in topul din UK


A trecut de varsta de 50 de ani, dar arata incredibil, iar acest lucru nu a trecut neobservat de o multime de persoane. Asa se face ca frumoasa Carol Volderam, prezentatoare TV in Marea Britanie, le-a detronat pe Halle Berry si Liz Hurley in topul femeilor de peste 50 de ani, cu cel mai sexy corp in bikini.


Dupa participarea la show-ul "I'm a Celebrity… Get Me Out Of Here", Carol a castigat o multime de fani, in ciuda faptului ca fizicul sau nu se incadreaza complet in tiparele de frumusete din lumea celebritatilor. Asa se face ca publicul din UK  a clasat-o pe frumoasa prezentatoare in varsta de 56 de ani in topul preferintelor, atunci cand vine vorba de "corpul ideal pentru plaja", scriu cei de la Daily Mail.

Pe locul 2 se afla Halle Berry, in varsta de 50 de ani, urmata de Helen Mirren si Goldie Hawn, ambele in varsta de 71 de ani, in timp ce in continuarea listei s-au aflat o multime de femei admirate in intreaga lume, printre care si Sharon Stone, Elle McPherson, Christine Brinkley, Jane Seymour si Bo Derek.

"Viata femeilor de o anumita varsta este complet diferita de cea a mamelor noastre. Suntem parte dintr-o generatie pioniera a evolutiei rolului femeii: impingem barierele in caminul nostru, in familie, in cariera.", a povestit Carol pentru cei de la Femail.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

 

  • Ea este femeia de peste 50 de ani cu cel mai sexy corp. Cum arata cea care a detronat-o pe Halle Berry in topul din UK

related posts

Modifică setările cookies