Ea este marea dragoste a maestrului. Cum arata Dana, sotia regretatului Sergiu Nicolaescu


Unul dintre cei mai mari regizori pe care i-a cunoscut tara noastra, Sergiu Nicolaescu, s-a stins ieri din viata, la varsta de 82 de ani, dupa ce pe data 26 decembrie 2012 fusese internat la Spitalul Elias si supus unor interventii de specialitate care urmau sa ii amelioreze starea.


In urma complicatiilor cardiace si pulmonare severe, regizorul nu a mai raspuns la tratamentul intensiv aplicat si si-a parasit atat publicul, cat si tanara sotie, in privinta careia a preferat sa fie discret de-a lungul timpului.

Dana Nicolaescu este ultima mare iubire a artistului, pe care Sergiu Nicolaescu a cunsocut-o pe cand ea avea numai 18 ani, iar el 66. Ca cea de-a treia lui sotie, producatoarea de film i-a fost aproape din anul 1996 si pana in prezent, artistul mai trecand printr-o casnicie de de cateva luni si o alta de 10 ani.

Lectii despre iubire pe care ar trebui sa le invete copilul tau

Dana Ionica, dupa casatorie Nicolaescu, este cu 46 de ani mai tanara decat Sergiu Nicolaescu, dar varsta nu a fost un obstacol pentru cei doi, el sustinand in repetate randuri ca l-au impresionat puritatea, inteligenta si alte calitati pe care le-a zarit in copila care era Dana atunci.

Desi discret in ceea ce priveste viata personala, se pare ca intre maestrul Sergiu Nicolaescu si sotie atmosfera nu a fost intotdeauna roz, vecinii sustinand ca i-au auzit adesea certandu-se, mai ales in ultimele luni.

Dana Nicolaescu pastreaza si acum discretia si ii incurajeaza pe cei din jur sa le respecte intimitatea, mai ales daca i-au apreciat operele regretatului ei sot.

Ce parere ai despre sotia regizorului? Te asteptai sa fie asa de frumoasa si tanara?

Foto: Cancan

  • Ea este marea dragoste a maestrului. Cum arata Dana, sotia regretatului Sergiu Nicolaescu

related posts

Modifică setările cookies