Ea este noua bomba sexy din Baywatch. Cum arata actrita care joaca rolul lui Stephanie Holden, alaturi de The Rock


La o zi dupa debutul filmarilor pentru noua productie Baywatch, au aparut noi fotografii de pe plajele din Florida, acolo unde se desfasoara actiunea filmului. 


Iti mai amintesti de serialul "Baywatch"? Producatorii de la Hollywood au decis ca o productie care a avut atat de mult succes merita un remake, asa ca au cooptat cei mai sexy actori pentru a aparea pe marile ecrane.

Daca Dwayne Johnson si Zac Efron sunt cap de afisi in ceea ce priveste partea masculina a noii productii, pe plan feminin pana acum a iesit in evidenta Ilfenesh Hadera, cea care va interpreta rolul lui Stephanie Holden si care deja a inceput filmarile. 

Producatii au inceput sa ofere publicitatii imagini de pe platourile de filmare, iar in cele mai recente aparaute in presa de peste ocean, frumoasa actrita apare imbracata intr-un costum de baie rosu, cu parul impletit in doua cozi.

Vedeta de 1.80 m a iesit in evidenta datorita siluetei de model, dar si a contrastului sexy dintre pielea bronzata si rosul aprins al costumului de baie pe care il purta. 

Hadera va aparea foarte mult in compania lui Dwayne Johnson, tinand cont ca intre cei doi va exista o poveste de dragoste destul de complicata si plina de pasiune. 

Frumoasa indianca Prianka Chopra va interpreta rolul negativ al Victoriei Leeds, in timp ceKelly Rohrbach, model Sports Illustrated si fosta iubita a lui Leonardo di Caprio, va fi CJ Parker – rolul care a fost facut celebru de formele Pamelei Anderson.

  • Ea este noua bomba sexy din Baywatch. Cum arata actrita care joaca rolul lui Stephanie Holden, alaturi de The Rock

related posts

Modifică setările cookies