Ea este starul, iar sora ei managerul de o frumusete izbitoare. Cum arata cea mai apropiata ruda a Ritei Ora


Rita Ora a devenit cunoscuta publicului datorita vocii extraordinare cu care se mandreste si mai putin vietii personale, pe care a incercat sa o tina departe de ochii presei. Totusi, sora artistei a iesit la lumina si i-a impresionat pe toti cu frumusetea ei.


Rita Ora este una dintre cele mai in voga cantarete din lume, ce le tine piept cu succes artistelor consacrate, cu milioane de fani in intreaga lume. Daca ea apare cu placere pe scenele celor mai importante festivaluri de muzica sau in cele mai prestigioase emisiuni TV, sora ei este omul din spatele camerelor de filmat, ce evita intalnirile cu paparazzii sau jurnalistii.

Elena este cu doi ani mai mica decat Rita si este una dintre cele mai bune prietene ale artistei. De asemenea, frumoasa bruneta face parte din echipa de management a vedetei, motiv pentru care cele doua surori petrec foarte mult timp impreuna, calatoresc in cele mai interesante locatii din lume si piau parte la cele mai mari show-uri de muzica.

Rita Ora si  Elena, nu seamana deloc din punct de vedere fizic, insa este evidenta legatura puternica dintre ele. Sora ei a ajuns in atentia presei, in ziua  in care Rita a implinit 23 de ani si se indreptau impreuna spre o petrecere in familie, cand cele doua au fost surprinse de catre paparazzi.

Ce parere ai de sora Ritei Ora? Ti se pare ca cele doua seamana?

  • Ea este starul, iar sora ei managerul de o frumusete izbitoare. Cum arata cea mai apropiata ruda a Ritei Ora

related posts

Modifică setările cookies