Ea le poate detrona pe cele mai sexy actrite de telenovele. Aparitiile impecabile ale lui Genesis Rodriguez


Are 29 de ani dintre care mai mult de jumatate petrecuti pe platourile de filmare, unde se spune ca ar fi sucit mintile multor barbati cunoscuti, inca din adolescenta. Genesis Rodriguez are o frumusete care o poate ajuta sa detroneze orice colega de breasla.


Actrita  a debutat si in filme americane, jucand in productii cunoscute precum “Urmarit in noapte”, “ The last stand” sau “Man on a ledge”, nu o singura data recunoscand ca i-ar placea sa poata cuceri si lumea filmului de la Hollywood.

Putini sunt cei care ar putea spune ca nu are sanse reale sa devina extrem de cunoscuta in intreaga lume,  avand in vedere aparitia incantatoare pe care o are Genesis ori de cate ori apare in lumina reflectoarelor.

Actrita a fost casatorita cu celebrul Christian Meier, insa mariajul nu a tinut foarte mult, iar despre Genessis se spune ca ar fi avut si o intamplare neplacuta pe platourile de filmare: Mauricio Islas a fost concediat de pe platourile telenovelei “Prisoniera” in 2004, deoarece Genesis l-a acuzat de hartuire sexuala.

Vezi mai jos cum s-a transformat actrita care juca alaturi de Gabriela Spanic, in galeria foto: 

  • Ea le poate detrona pe cele mai sexy actrite de telenovele. Aparitiile impecabile ale lui Genesis Rodriguez

related posts

Modifică setările cookies