Edward Furlong, copilul-vedeta din "Terminator 2", in inchisoare. Ce a patit actorul


Daca la 14 ani parea ca are o cariera promitatoare in fata, datorita prestatiei din "Terminator 2: Judgement Day", in care a jucat rolul lui John Connor, in prezent, la 35 de ani, Edward Furlong apare mai des in tribunale decat pe micile sau marile ecrane.


Actorul a fost eliberat din inchisoare sambata dimineata, dupa ce a fost inchis pentru ca a violat ordinul de restrictie obtinut impotriva lui de fosta iubita.

Furlong a fost arestat joi seara, dupa ce fosta lui prietena a sunat la departamentul de politie din Los Angeles, chemand oamenii legii la casa ei din West Hollywood, California.

Se pare ca actorul si femeia s-au certat, iar atunci cand a aflat ca fosta lui iubita a chemat politia, Edward s-a ascuns de politisti. Intr-un final, insa, vedeta a fost arestata si a ajuns intr-o inchisoare din West Hollywood, unde a fost retinut contra unei cautiuni de 100.000 de dolari.

Motivul pentru care Furlong si-a ratat promitatoarea cariera la Hollywood a fost, se pare, dependenta sa de alcool si de droguri. Edward a mers la prima sa intalnire a Alcoolicilor Anonimi la varsta de 20 de ani.

Vedeta, care a fost internat in cateva randuri la reabilitare a avut mai multe incidente care l-au adus in atentia politiei in trecut.
 

  • Edward Furlong, copilul-vedeta din Terminator 2 , in inchisoare. Ce a patit actorul

related posts

Modifică setările cookies