I-au facut zile fripte lui Alex in "Home Alone 3". Cum arata hotii Petr Beaupre, Burton Jernigan si Earl Unger


Dupa ce micutul Kevin a facut senzatie cu aventurile lui din "Home Alone" 1 si 2, locul lui a fost luat de Alex Pruitt, eroul celei de-a treia parti a filmelor de Craciun.


Desigur, si locul Hotilor Umezi/Lipiciosi au fost luate de alti raufacatori. In cea de-a treia parte a seriei, patru infractori i-au dat cel mai tare batai de cap lui Alex (dintre care o femeie si trei barbati). Domnii erau Petr Beaupre (Olek Krupa), Burton Jernigan (Lenny von Dohlen) si Earl Unger (David Thornton).

Oleg Krupa a devenit cunoscut datorita rolurilor negative pe care le-a jucat in numeroase productii. Cele mai recente productii in care a aparut sunt "I'm Obsessed with You (But You've Got to Leave Me Alone)", "Butterflies of Bill Baker", "Blood ties", si "The Americans".


Lenny Von Dohlen nu e doar un actor priceput, ci si un tip care a tinut la educatia lui, absolvind cursurile Universitatii din Texas. El  a marcat aparitii in "Dark Power", "Annie and the Gypsy", "Camilla Dickinson".


David Thornton este casatorit cu cantareata Cyndi Lauper. Dupa rolul din Home Alone 3, actorul a jucat in numeroase filme si seriale, cele mai importante fiind "The Other Woman", "Jeremy Fink and the Meaning of Life" ai "Trophy Kids ".

  • I-au facut zile fripte lui Alex in Home Alone 3 . Cum arata hotii Petr Beaupre, Burton Jernigan si Earl Unger

related posts

Modifică setările cookies