Ei sunt cei mai hot frati de la Hollywood, dar nu stiai pe cine au mostenit. Cum arata tatal fratilor Hemsworth


Chris si Liam Hemsworth sunt doi dintre cei mai hot actori de la Hollywood.


Cei doi frati au toate motivele sa fie urmariti de milioane de fane, avand in considerare ca trupurile lor par sculptate, iar proiectele pe care le au se bucura de succes.

Chris, in varsta de 32 de ani, este cunoscut pentru rolurile sale din "Thor", "In The Heart of The Sea", dar mai ales ultimul sau film, "The Huntsman: Winter's War", pentru care a suferit transformari fizice greu de crezut. De la corpul bine antrenat al lui Thor, la regimul drastic de slabit pe care l-a tinut pentru personajul lui Owen Chase, Chris a demonstrat ca isi poate impine conditia fizica la limite la care nu oricine poate ajunge.


Liam, in varsta de 26 de ani, marcheaza numeroase aparitii vanate de fotografi, in special datorita zvonurilor care spun ca actorul ar fi reluat relatia cu Miley Cyrus, alaturi de care a fost la un pas de casatorie in anul 2013.


Atat Liam cat si Chris se pot lauda cu o forma fizica demna de invidia domnilor si de admiratia fanelor de pretutindeni, insa putine persoane stiu d eunde au mostenit cei doi corpurile atletice care fac furori.

Fotografii au surprins insa imagini cu Chris si tatal sau, intr-o zi de plaja si surfing, iar imaginile cu Craig Hemsworth demonstreaza clar ca fii sai au mostenit tot ce era mai bun de la el.

Craig are un fizic de invidiat, pentru varsta sa, diferentele dintre el si Chris fiind usor de trecut cu vedere. Patratelele de pe abdomen, mainile si picioarele bine antrenate si faptul ca Craig si-a insotit fiul la surfing, demonstreaza cat se poate de clar ca tatal celor doua staruri petrece timp in sala de sport, lucru ce nu ii vine deloc rau.


Sursa foto: Splash

Tu ce parere ai, seamana cei doi frati cu tatal lor?

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • Ei sunt cei mai hot frati de la Hollywood, dar nu stiai pe cine au mostenit. Cum arata tatal fratilor Hemsworth

related posts

Modifică setările cookies