Schimbare radicala in relatia dintre Miley Cyrus si Liam Hemsworth. S-au casatorit in secret! Afla detaliile!


Singura mare iubire a lui Miley Cyrus pare sa fie Liam Hemsworth. Cei doi formeaza un cuplu inca din 2010, iar relatia lor tumultoasa pare sa aiba un happy end pana la urma. 


S-au iubit, s-au logodit, au luat o pauza de peste 3 ani si apoi au reluat logodna. Aceasta ar fi, pe scurt, relatia dintre Miley si Liam. Cu toate ca dragostea lor pare sa fie una complicata, sentimentele pe care si le poarta sunt puternice si sunt dispusi sa lupte pentru ele. Iar cel mai nou zvon din presa internationala nu face altceva decat sa intareasca aceasta idee. 


 

Date night w @liamhemsworth ???????????? #thorragnarok @chrishemsworth

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on


 

Life is way cooler in cartoon.

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on


Conform unui apropiat al celor doi, Miley si Liam s-au casatorit in secret inca din luna aprilie a acestui an. 

Artista pare sa fie extrem de incantata desi, cu putin timp in urma, declara ca nu se gandeste inca la maritis, ca este prea tanara si ca la cei 24 de ani trebuie sa mai experimenteze multe pana sa se aseze la casa ei. 


 

Whatever

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on


Apropiatii cuplului o contrazic: “A fost o ceremonie intima in casa lor din Malibu. Au participat doar cateva persoane si acestia sunt singurii care stiu. Miley si Liam nu intentioneaza sa faca publica aceasta veste prea curand, dar nu exista cuvinte sa descrie cat de mult se iubesc si sunt constienti ca vor sa isi petreaca tot restul vietii impreuna”.

  • Schimbare radicala in relatia dintre Miley Cyrus si Liam Hemsworth. S-au casatorit in secret! Afla detaliile!

related posts

Modifică setările cookies