"Mereu voi fi fata goala calare pe o bila". Cum incearca Miley Cyrus sa isi spele imaginea din trecut


Au trecut vremurile in care Miley Cyrus calarea goala o bila uriasa in clipul piesei Wrecking Ball. De fapt, artista spune ca in ultima perioada o urmareste aceasta imagine din trecut, de care isi da seama ca nu are cum sa scape, indiferent de ce va face in viitor. "Intotdeauna voi fi fata goala care calareste bila", a marturisit Miley.

 


"N-o sa pot trece niciodata peste asta. Am lins un ciocan! Trebuia sa ma gandesc atunci ca aceasta umagine ma va urmari. Asta e cel mai mare cosmar al meu - scena aia pusa la mine la inmormantare", a spus Miley mai in gluma, mai in serios.

Oricum, Miley face tot ce ii sta in putinta pentru a scapa de acea imagine. De cand s-a impacat cu Liam Hemsworth este practic o alta persoana. Nu mai face gesturi necugetate, nu mai posteaza imagini controversate pe site-urile de socializare, nu mai apare aproape goala in public si scoate piese de calitate.

"Malibu", piesa ei despre Liam, a strans in numai doua saptamani peste 90 de milioane de vizualizari.

Fanii ei au observat si o schimbare radicala din punct de vedere vestimentar. Artista pare ca se intoarce la radacinile ei country, daca e sa ne luam dupa ultimele aparitii.

Iata mai jos, IN GALERIA FOTO, cele mai chic outfituri purtate de Miley de cand s-a facut fata cuminte :) 


  • Mereu voi fi fata goala calare pe o bila . Cum incearca Miley Cyrus sa isi spele imaginea din trecut

related posts

Modifică setările cookies