Un fan obsedat de Miley Cyrus a fost retinut de politie. Tanarul voia sa distruga lumea si sa fie doar cu artista


Politia din Milwaukee (Wisconsin) a fost contactata pentru a investiga o persoana care ii trimitea mesaje ciudate lui Miley Cyrus. Barbatul vorbea despre sfarsitul lumii si despre faptul ca se va duce la artista acasa pentru a fi cu ea pentru totdeauna.

Tag-uri: #Miley Cyrus

Fanul obsedat de Miley este din Milwaukee (Wisconsin), dar a calatorit peste 3000 de km pana in L.A, acolo unde locuieste artista. Acesta i-a trimis vedetei numeroase mesaje ciudate pe retelele de socializare: “Am rezistat ani intregi, dar maine ne vom intalni in sfarsit. Te iubesc! Ne vedem in curand, Miley. Toala lumea este a noastra.  Am facut rost de adresa ta. Stiu pe unde sa intru si iti multumesc pentru faptul ca ai scapat de Liam. Nu am nevoie de medicamente. Mi-as dori ca tot mai multi sa fie deschisi la minte. Voi realiza o noua lume, o sa apara la stiri si va fi trist. Imbratisati-va persoanele iubite  pentru ca lumea nu o sa mai existe pentru mult timp. Eu sunt intunericul si lumina”.  

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on


Politia din Milwaukee a luat legatura cu autoritatile din L.A si bine a facut pentru ca barbatul se tinuse de cuvant si facuse deja calatoria de peste 3000 km. Politia l-a retinut pentru 72 de ore si barbatul urmeaza sa fie suspus unui control psihologic. 


 

Date night w @liamhemsworth ???????????? #thorragnarok @chrishemsworth

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on


Artista inca nu a facut nicio declaratie cu privire la aceasta situatie.

Miley este mai fericita ca niciodata pe plan personal.. Anul trecut, vedeta a reluat logodna cu Liam Hemsworth si se zvoneste chiar ca cei doi s-ar fi casatorit in secret.

related posts

Modifică setările cookies