Nu se dezice. Miley Cyrus, dezvaluiri picante despre sexualitatea ei: "Prima mea relatie a fost cu o fata"


Miley Cyrus nu e deloc timida cand vine vorba de viata ei privata. Fosta vedeta Disney a acordat un interviu amplu celor de la Variety si a surprins cand a dezvaluit ca prima ei relatie a fost cu... o fata.


Editorii revistei Variety au inclus in editia "Power of Women", un numar special care spune povestea mai multor femei de succes de la Hollywood, din diferite domenii si generatii,  un editorial care o are in prim-plan pe Miley Cyrus, care nu s-a sfiit sa vorbeasca deschis despre ceea ce multi considera subiecte tabu.

Fosta vedeta Disney a marturisit ca a devenit o sustinatoarea a comunitatii gay si a inceput sa colaboreze cu aceasta pentru ca ea insasi s-a confruntat cu probleme de sexualitate cand era mai mica: "Toata viata mi-a fost greu sa-mi inteleg sexualitatea si genul. Am urat termenul de bisexual pentru ca pana si el este destul de restrictiv. Pentru mine, o persoana nu este doar de gen masculin sau doar de gen feminin", a spus Miley.

Tot ea a dezvaluit ca in clasa a sasea sau a saptea a inceput sa-si dea seama ca se simte atrasa si de femei, si de barbati: "Prima mea relatie a fost cu o fata. Am crescut intr-o familie religioasa, iar Universul mi-a dat mereu semne ca voi fi OK, indiferent de alegerile pe care le fac. Chiar si atunci, cand ai mei nu ma intelegeau, am trait cu speranta ca intr-o buna zi o vor face".
 

 

 

 

Nu este prima data cand Miley Cyrus alege sa vorbeasca deschis despre felul in care ii percepe pe oameni si despre faptul ca se simte atrasa de personalitatea lor, de felul lor de a fi fara sa tina cont de gen. Printre altele, ea s-a declarat bisexuala si a marturisit ca nu se considera nici fata, nici baiat.

"Sunt de acord cu orice fel de lucru care se face cu acordul ambelor parti si nu implica animale sau minori. Atata vreme cat este legal, e in regula din punctul meu de vedere. Pot sa fac orice cu un adult, adica o persoana de peste 18 ani, care vrea sa ma iubeasca", a spus Miley in trecut.

"Nu ma consider nici fata, nici baiat, deci nu ma intereseaza nici daca partenerul meu e fata sau baiat", a adaugat fosta vedeta Disney. Ea a mai marturisit ca la varsta de 14 ani i-a spus mamei ei ca are sentimente egale fata de ambele sexe: "Am avut legaturi si cu femei si cu barbati, dar presa nu a acordat atentie momentului in care m-am vazut cu femei, asa ca putini stiu despre mine ca sunt bisexuala."

related posts

Modifică setările cookies