El e celebru in intreaga lume, dar pe ea nu o stie aproape nimeni. Cum arata Shara, sotia lui Bear Grylls


E unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din lume. Bear Grylls a facut furori cu emisiunile in care preda lectii de supravietuire si s-a imbogatit de pe urma nebuniilor pe care le-a facut in fata camerelor de luat vederi.


Celebru pentru conditiile dure in care s-a lasat filmat, Bear Grylls este detinatorul unui chip pe care il recunosc milioane de oamenio din intreaga lume. Desi aventurile lui din salbaticie sunt extrem de cunoscute insa, cand vine vorba despre viata lui privata se stiu foarte putine lucruri.

Cum ar fi, de pilda, ca Bear este casatorit din anul 2000 cu Shara Cannings Knight, care i-a daruit trei fii: Jesse, Marmaduke si Huckleberry. Acesta a cucerit-o cu firea lui neobisnuita si a surprins-o chiar cu o cerere in casatorie neconventionala, despre care el povesteste amuzat.

Bear s-ar fi dezbracat complet si ar fi pus inelul in zonele intime inainte de a-i adresa sotiei marea intrebare: "Mi-am scos inelul dintre fese, iar a ramas socata. M-a intrebat ce Dumnezeului cred ca fac".

Grylls a povestit ca si-a cunoscut sotia in Scotia, cu putin timp inainte de a deveni cea mai tanara persoana care a urcat pe Everest, la 23 de ani.

Iata cum arata cea care l-a cucerit iremediabil pe aventurierul britanic si cum au aparut la cateva evenimente mondene din Marea Britanie: 

  • El e celebru in intreaga lume, dar pe ea nu o stie aproape nimeni. Cum arata Shara, sotia lui Bear Grylls

related posts

Modifică setările cookies