Ele au facut spectacol la BET Awards. Vezi cele mai spectaculoase aparitii


La sfarsitul saptamanii, in Nokia Theatre din Los Angeles s-au desfasurat BET Awards, eveniment care a celebrat cele mai importante vedete de culoare.


VEZI IMAGINILE IN GALERIA FOTO


Printre invitati s-au numarat celebritati precum Amber Rose, Paris Hilton, Amber Rose, fiicele lui Eddie Murphy, Ashanti si Gabrielle Union, dar si alte nume importante din lumea showbiz-ului international, ocazie cu care acestea si-au etalat tinutele pline de culoare si foarte decoltate pe covorul rosu.


Multe dintre vedete si-au expus latura dezihibata si au purtat rochii foarte decoltate si decupate, fara sa poarte lenjerie intima, astfel ca au lasat la vedere mai mult decat si-ar fi dorit.


Sevyn Streeter, Ashanti, Keke Palmer si Juicy sunt doar patru dintre celebritatile care au avut curajul sa iasa in public fara lenjerie intima, fiind la un pas de accidente vestimentar majore.


Zendeya si fiicele lui Eddie Murphy, Bria si Shayne, au lasat deoparte inhibitiile si au purtat rochii multate si decupate, reusind sa atraga atentia tuturor cu formele lor.

  • Ele au facut spectacol la BET Awards. Vezi cele mai spectaculoase aparitii

related posts

Modifică setările cookies