Ele sunt cele 27 semifinaliste de la Miss BumBum 2018! Participă și doi transsexuali. Vezi cum arată!


Concursul Brazilian care desemnează femeia cu cel mai frumos posterior capătă o popularitate tot mai mare. Tema acestui an este “diversitate”, așa că în competiție au fost acceptați și doi trassexuali.


În competitia Miss BumBum de anul acesta s-au înscris peste 200 de femei, dar au reușit să între în lupta pentru premiul cel mare doar 27. Printre acestea se află și doi transsexuali: Paula Oliviera în vârstă de 27 de ani și Giovanna Sinelli de 28 de ani. Giovanna a declarat: "mă simt privilegiată pentru că pot să îmi îndeplinesc visul și să iau parte la un concurs de frumusețe”.
Paula Oliviera 


Votarea online va începe pe 6 august și din cele 27 de femei înscrise, doar 15 vor lua parte la finala Miss BumBum.

Cacau Oliver, organizatorul concursului a mărturisit că, pentru a fi selectate în această competiție, femeile nu trebuie să aibă șolduri mai mari de 106 cm. Această regulă a fost impusă pentru că nu își dorește să promoveze formele americane, precum cele ale lui Kim Kardashian (care are 109 cm), ci frumusețile locale.Giovanna Sinelli Acesta este al optulea an în care brazilienii organizează concursul Miss BumBum. Finala va avea loc pe 5 noiembrie, în Sao Paulo, iar câștigătoarea celui mai frumos posterior va pleca acasă cu suma de 22.000 $.

Popularitatea concursului este atât de mare încât cei de la BBC urmează să filmeze un documentar  despre Miss BumBum.

  • Ele sunt cele 27 semifinaliste de la Miss BumBum 2018! Participă și doi transsexuali. Vezi cum arată!

related posts

Modifică setările cookies