Elena Gheorghe, Laura Cosoi, Corina Caragea si Paula Seling, in prima zi de scoala. Cum aratau vedetele din Romania cu pampoane si codite: GALERIE FOTO


Prima zi de scoala a fost plina de emotii pentru vedetele noastre. Divele din showbiz-ul romanesc si-au amintit de acele momente si le-au urat scolarilor mult succes.


Emotiile primei zile de scoala sunt singurele care s-au pastrat de-a lungul anilor: acum tendintele in moda au pus intr-un con de umbra mult indragita uniforma a acelor vremuri si toate traditiile care se respectau.

Ti-o mai amintesti pe Ruslana, castigatoarea Eurovisionului din 2004? Vezi cum arata acum, la 40 de ani - FOTO

Daca Elena Gheorghe purta o bentita simple pe cap, Laura Cosoi avea cordeluta alba cu pampoane, iar Paula Seling era tunsa scurt, acum parul scolaritelor este vopsit, suvitat sau cu tunsori dintre cele mai indraznete, precum ale vedetelor din serialele preferate.

Iata totusi o galerie foto in care starurile de la noi se mandresc cu imaginile lor din copilarie:

Elena Gheorghe

Pe vremea cand vedetele noastre erau in banci, isi frecau mainile de emotii si aveau in fata mandrul abecedar, uniforma era la loc de cinste, la fel ca gulerasul alb crosetat de mama. Acum, toate acestea au fost inlocuite cu hainute pentru pitici fashionisti, iar abecedarul este coleg cu tableta sau telefonul de ultima generatie.

Laura Cosoi

Laura au postat pe contul ei de Facebook pozele din prima zi de scoala si a urat tuturor celor care incep astazi scoala, mult succes in noul an. Comentariile cu multumiri au fost in numar foarte mare, iar aprecierile legate de frumusetea sa nu au intarziat.

Paula Seling

Nici superba Paula Seling nu s-a lasat mai prejos si le-a transmis urarile ei elevilor. Daca acum ea este reucnoscuta datorita parului lung, negru si matasos, pe cand era boboaca solista se mandrea cu parul scurt, tuns baieteste.

Vezi restul vedetelor care au spus "prezent" in prima zi din anul scolar in GALERIA FOTO.

Care dintre vedetele de mai sus va place mai mult? Ce parere aveti despre ideea lor de a ura un inceput de an scolar reusit?

  • Elena Gheorghe, Laura Cosoi, Corina Caragea si Paula Seling, in prima zi de scoala. Cum aratau vedetele din Romania cu pampoane si codite: GALERIE FOTO

related posts

Modifică setările cookies