Emilia Clarke, din ”Urzeala tronurilor”, are un nou iubit. Acesta este fiul unor actori celebri


Acum, când a încheiat lucrul la serialul care a făcut-o celebră, Emilia Clarke a găsit timp să se concentreze pe viața ei personală.


În ultima vreme, aceasta postează pe contul său de Instagram tot felul de imagini și comentarii romantice, fără a-și lăsa urmăritorii să vadă cine este misteriosul bărbat care i-a cucerit inima, însă, desigur, fanii ”Urzeala tronurilor” și-au dat seama deja despre cine este vorba.

Citește și: Brad Pitt a vrut sa dea 120.000$ pentru a petrece o seara in compania unei actrite. Afla cine este ea

Miercuri, chiar de ziua ei, Emilia Clarke, interpreta lui Khaleesi în ”Urzeala tronurilor”, a postat o imagine adorabilă cu umbra ei și a iubitului ei pe plajă. Comentariul care însoțea imaginea era: ”Ei bine, asta a fost o aniversare pe care nu o voi uita multă vreme de acum înainte”, la care actrița a adăugat un emoji în formă de inimioară.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @emilia_clarke on

Lucruri au devenit mult mai clare, între timp. Cu câteva ore înainte, exact aceeași fotografie a fost postată de scenaristul și regizorul Charlie McDowell, care a scris: ”La mulți ani, E”, ceea ce este o dovadă în plus că cei doi formează un cuplu.

McDowell (35 de ani) locuiește în Los Angeles și este fiul actriței Mary Steenburgen și a actorului din ”Portocala mecanică”, Malcom McDowell. Pe lângă faptul că are părinți celebri, Charlie este renumit pentru filmul său din 2014, cu Elisabeth Moss în rolul principal, ”The One I Love”.

Acesta a mai avut, în trecut, o relația de lungă durată cu Kristin Chenoweth și, de asemenea, a fost iubitul lui Rooney Mara timp de șase ani.

Foto: Getty, Instagram

  • Emilia Clarke, din ”Urzeala tronurilor”, are un nou iubit. Acesta este fiul unor actori celebri

related posts

Modifică setările cookies